Д-р Константин Ставров Лекар

Д-р Константин Ставров

  • Мисия:Лекар
  • Работа:Специалист

Лекар

Д-р Константин Ставров завършва Медицински Университет София през 2017 година, като още по време на следването си избира да се посвети на дерматологията и естетичната медицина. Веднага след това започва работа в отделението по кожни и венерически болести към Медицински институт на МВР.

По пътя на усъвършенстването си участва в множество курсове и конгреси в България и чужбина, благодарение на което има възможност да се учи от най-добрите тренери в света. В практиката си той прилага свой собствен алгоритъм за анализ на лицевите особености и техники, които акцентират върху естествената красота. В основата му лежат оценка на анатомичните особености на костната, мускулната и мастната тъкани, които са динамично изменящи се с течение на годините. За да постигне желания хармоничен външен вид при всеки пациент, д-р Ставров комбинира продукти с различен механизъм на действие.

Д-р Константин Ставров притежава сертификати за работа с хиалуронови филъри, ботулинов токсин, тъканно-стимулиращи филъри, мезотерапии, химични пилинги.

Д-р Константин Ставров е тренер за България на апарата за високоинтензивен фокусиран ултразвук Doublo S®, който е сред водещите в световен мащаб за извършване на неоперативен лифтинг.